PROBNI TRENING

Prvi trening je potpuno besplatan!

Klijent se upoznaje sa trenerom i daje neophodne informacije o svom zdravstvenom stanju i željama.

Trener stručno procenjuje sposobnosti klijenta, pa shodno tome objedinjuje informacije o zdravstvenom stanju, željama i sposobnostima.
Rezultat je – kreiran individualan plan treninga.

JEDINSTVEN za svakog vežbača. |

1 NA 1

Podrazumeva individualan rad sa klijentom u trajanju od 1h.
Uzimajući u obzir vaše ciljeve, Vaše zdravstveno stanje, ali i vreme koje Vam je na raspolaganju kreira se plan treninga prilagođen vašim potrebama.

Benefiti: maksimalan fokus i praćenje rada klijenta je ono što dobijate.

Pored toga neophodna motivacija za vežbanje kao i konkretni saveti o ishrani ne izostaju.
Plan treninga usklađen sa Vašim željama, stručnošću i znanjem naših trenera predstavlja put ka ostvarenju Vašeg cilja!

DUO TRENING

Želite da trenirate u paru sa partnerom ili prijateljem?
Odlična ideja, jer je trening u paru zabavniji!

Nemate iste ciljeve, a ipak želite da trenirate u paru?
To ne predstavlja prepreku za naše trenere koji će se na svakog usredsrediti podjednako!

Imate iste želje? Još bolje!
U svakom slučaju rezultati neće izostati!
Dođite da treniramo zajedino!

1.

Konsultacije

Prvi korak je da zakažeš termin za konsulatacije sa trenerom ili sa celim timom. Na konsultacijama dolazimo do potrebnih informacija o problemu koji imaš. Upoznajemo se sa tobom, tvojim navikama, i sa tvojim načinom života. Dogovaramo se oko cilja koji želiš da postigneš, oko termina, i upoznajemo te sa našim sistemom rada.

2.

MERENJA I TESTIRANJA

Sledeci korak, uzimamo mere tela i radimo merenje procenta masti. Zatim slede testovi na kojima radimo procenu tvog opšteg fizičkog stanja. Merenja se uzimaju na mesečnom nivou, preko kojih pratimo tvoj napredak.

3.

ANALIZA PROBLEMA I RAZRADA PLANA I PROGRAMA

Sledeci korak, uzimamo mere tela i radimo merenje procenta masti. Zatim slede testovi na kojima radimo procenu tvog opšteg fizičkog stanja. Merenja se uzimaju na mesečnom nivou, preko kojih pratimo tvoj napredak.

4.

POSTAVJANJE PROGRAMA I TRENINZI

Postavljanjem finalnog programa koji je prilagodjen baš tebi, garantujemo rezultate. Trener će uvek biti uz tebe tokom treninga i truditi se da izvuče ono najbolje iz tebe. Uz njega ili nju saznaćeš male tajne pravilnog vežbanja koje prave veliku razliku u rezultatima. Pored pravilnog usmjerenja, trener je tu da da podršku i da te motiviše.

5.

ISHRANA

Plan ishrane je veoma bitan faktor u transformaciji. Od presudne je važnosti da se pridržavaš svih instrukcija koje dobiješ od trenera, jer je dogovoreni plan ishrane prilagodjen posebno tebi i zadatom cilju. Taj cilj te vodi ka mršavljenju tj. gubitku telesnih masti i povećanju tonusa mišića, što će dati vizuelano dobar izgled tvog transformisanog tela.

6.

KONTINUITET

Program ti oduzima manje od 4% tvog dana. Tako da nemaš pravo na izgovore.

7.

ZAŠTITA OD POVREDA

Naš program je osmišljen tako da na kraju svakog treninga, uz pomoć trenera, odradiš pravilno rastezanje tela koje je neophodno za brži oporavak od napora. Na taj način telo se štiti od povreda.

8.

POSEBNA CENA GODIŠNJE ČLANARINE ZA USLUGE PERSONALNIH TRENERA

Da bi pokazali koliko cenimo tebe i tvoju želju za transformacijom, ukoliko si korisnik personlnih treninga u teamFITu, godišnja članarina za tebe iznosi samo 19.990 rsd.

9.

TEAMFIT VAM VRAĆA NOVAC

Garantujemo tu da ćeš biti zadovoljnan našim trenerima, njihovim pristupom i tvojom transformacijom. Ali ukoliko iz nekog razloga ne budeš zadovoljni rezultatima personalnih treninga u prvih mesec dana, teamFIT će ti vratiti kompletan iznos uplaćenih personalnih treninga.

Vežbajte sa nama

Zakažite besplatan probni Termin