PROBNI TRENING

Prvi trening je potpuno besplatan!

Klijent se upoznaje sa trenerom i daje neophodne informacije o svom zdravstvenom stanju i željama.

Trener stručno procenjuje sposobnosti klijenta, pa shodno tome objedinjuje informacije o zdravstvenom stanju, željama i sposobnostima.
Rezultat je – kreiran individualan plan treninga.

JEDINSTVEN za svakog vežbača. |

1 NA 1

Individualan rad sa maksimalnom posvećenošću trenera je ono što možete da očekujete od ovog paketa, naravno, uzimajući u obzir Vaše zdravstveno stanje, želje i vreme koje Vam je na raspolaganju.

Vi imate želju, a naš trener ima znanje potrebno da Vašu želju za promenom učini stvarnom.

Tokom jednočasovnog  treninga ono što se očekuje od Vas je usredsredjenost, dok znanje, iskustvo, motivaciju, posvećenost i plan treninga koji zasigurno donosi rezultate nudi nas personalni trener.

DUO TRENING

Želite pristupačniji paket ili ne želite da trenirate sami, ali hoćete da ostvarite sve benefite vežbajući uz prisustvo trenera?
Dovedite partnera ili prijatelja koji bi trenirao sa Vama.

VOĐENI

Vodjeni trening podrazumeva treniranje u grupi koju čini 3-5 osoba.

Svaka vežba se izvodi pod nadzorom trenera, jer kao što znamo pogrešno izvodjenje vežbi ne dovodi do rezultata koje želimo ili pak još gore – dovodi do povreda.

1.

ZAKAZIVANJE

Kada se odlučite za personalnog trenera, potrebno je pre svega da zakažete svoj prvi (probni) trening koji je besplatan.

2.

PRVI TRENING

Dosta vas se pita: „Šta da očekujem na prvom treningu?“

Prvi trening je uvodni deo Vašeg  fitnes putovanja.

Na samom početku neophodno je da trener proceni Vaše fizičke mogućnosti i sposobnosti, kao i da mu kažete ukoliko eventualno postoje zdravstvene tegobe ili povrede, jer se na osnovu toga formira Vaš celokupan plan treninga.

3.

KONTINUITET

Sada kada je postavljen program koji je prilagodjen Vama, na Vama je da u kontinuitetu dolazite na zakazane treninge, sve ostalo prepustite svom treneru.

Pored detaljnog plana svakog treninga gde je trener uvek pored Vas, dobijate i savete koji se tiču pravilne ishrane, jer samo pravilno treniranje i prilagodjena ishrana čine uspešan put ka Vašoj transformaciji.

Vežbajte sa nama

Zakažite besplatan probni Termin