BODY SHAPING

Funkcionalni trening za celo telo je ono čime bi definisali celokupan koncept Body shapinga. Uzimajući u obzir to što je akcenat na celom telu neizostavno je poboljšavanje opšte motoričke sposobnosti.

Trening je kružnog tipa tzv. rada na stanicama, nakon kojih sledi kratka pauza. Minutaža rada na stanici zavisi od karaktera vežbe.

FIGHT FIT

Jedan od najposećenijih grupnih programa sa punim pravom. Sam trening sadrži elemente borilačkih veština, što kontinuranim radom dovodi do gubitka masnih naslaga, pritom povećavajući mišićnu masu.

Podjednako je posećen kako od strane muškog pola, tako i od strane ženskog pola.

KANGOO JUMPS

Da li ste znali da su Kangoo cipele rezultat 20 godina predanog rada i istrazivanja.

Upravo te cipele o kojima govorimo ublažavaju pritisak na kolena i kičmu.

Najveći stručnjaci iz oblasti medicine preporučuju KANGOO treninge čak i ako ste imali povrede kičme i donjeg dela tela.

Osim toga, jedan od najboljih kardio treninga koji zasigurno donosi gubitak kilaže.

TJUB TRENING

Trening koji će zadovoljiti želje svih pripadnica lepšeg pola.

Akcenat je na donjem delu tela, posebno gluteusu.

Otpor koji guma pruža izaziva konstantno opterećenje, a u mišić se tokom treninga sa gumama dovodi mnogo više krvi. To znači da će do vaših mišića stići više hranljivih materija, da će brže napredovati, i da će tonus biti fantastičan.

FAT BURN

Fat burn je trening za celo telo ; kombinacija cardia i snage.

Trening je visokog intenziteta, ali je osmišljen da u njemu mogu učestvovati svi vežbači bez obzira na fizičku pripremljenost.

Fat burn trening omogućava povećanje snage, mišićne izdržljivosti i kardio-vaskularne performanse, pa samim tim utiče na smanjenje potkožnog masnog tkiva.

BOOT CAMP

Boot Camp je mesavina body weight i tezinskog treninga, radi se po rundama sa kratkim pauzama izmedju vezbi. Dinamican at burning trening osmisljen da dovede do rezultata koje zelite u sto kracem vremenskom periodu. Idealan trening za one koje zele da imaju fit i zategnut izgled.

Benefiti boot camp-a: skidanje masnih naslaga, povecanje snage, povecanje izdrzljivosti, povecanje energije, bolja funkcionalnost tela i poboljsanje psihickog  stanja  zbog lucenja endorfina.