Paket 2

BODY SHAPING

Funkcionalni trening za celo telo je ono čime bi definisali celokupan koncept Body shapinga. Uzimajući u obzir to što je akcenat na celom telu neizostavno je poboljšavanje opšte motoričke sposobnosti.

Trening je kružnog tipa tzv. rada na stanicama, nakon kojih sledi kratka pauza. Minutaža rada na stanici zavisi od karaktera vežbe.

FIGHT FIT

Jedan od najposećenijih grupnih programa sa punim pravom. Sam trening sadrži elemente borilačkih veština, što kontinuranim radom dovodi do gubitka masnih naslaga, pritom povećavajući mišićnu masu.

Podjednako je posećen kako od strane muškog pola, tako i od strane ženskog pola.

KANGOO JUMPS

Da li ste znali da su Kangoo cipele rezultat 20 godina predanog rada i istrazivanja.

Upravo te cipele o kojima govorimo ublažavaju pritisak na kolena i kičmu.

Najveći stručnjaci iz oblasti medicine preporučuju KANGOO treninge čak i ako ste imali povrede kičme i donjeg dela tela.

Osim toga, jedan od najboljih kardio treninga koji zasigurno donosi gubitak kilaže.

TJUB TRENING

Trening koji će zadovoljiti želje svih pripadnica lepšeg pola.

Akcenat je na donjem delu tela, posebno gluteusu.

Otpor koji guma pruža izaziva konstantno opterećenje, a u mišić se tokom treninga sa gumama dovodi mnogo više krvi. To znači da će do vaših mišića stići više hranljivih materija, da će brže napredovati, i da će tonus biti fantastičan.

TRAMPOLINE

Volite kardio trening i preferirate trčanje na traci?

Šta ako Vam kažemo da za 10 minuta treninga na TRAMPOLINAMA trošite kalorija kao da ste 30 minuta bili na traci za trčanje. Redovnim treningom učvršćujete mišiće stomaka, natkolenica, zadnjice i listova.

Dovoljno dobar razlog da isprobate ovaj trening, zar ne?

Paket 3

LEVEL UP

Program koji je izazvao veliku zainteresovanost kod naših klijenata, što i ne čudi, jer je ovo jedini program koji obuhvata sve grupne programe koje fitnes centar ima u ponudi + personalne treninge.

Zavidne transformacije u rekordnom roku su ono što ovaj paket dovodi skoro na sam vrh najtraženijih paketa u našem fitness centru.